Happy feet'20

Feestdagen & Zoek machine

De feestdagen zijn natuurlijk hét moment om voor de dag te komen met een super origineel cadeau. Wat mogelijkheden heb ik hier alvast voor je op een rijtje gezet. Traditioneel gaat december feestmaand gepaard met het geven én ontvangen van cadeau’s te beginnen met…

Schoentje zetten

Maar de opties op de cadeaupagina breid ik met het oog op de feestdagen uit. Allereerst is daar de contactpagina waar ik op wil wijzen mocht je specifieke vragen hebben én vooral ook om aan te geven wanneer bijvoorbeeld het afleveradres anders is dan dat van jou.

Als extra service lever ik er op verzoek een Sinterklaas- of kerstgedicht bij!

Voor jezelf iets kiezen kan soms al lastig zijn laat staan wanneer je dat voor een ander doet maar bij mij mag altijd geruild worden.

Kom je er écht niet uit  dan kan ik een origineel getekend en geschreven cadeaubon fabriceren en die naar jou dan wel het ‘slachtoffer’ sturen.

Detail 0 2020
kolom3

Zoek machine: Tekening winnen?

De komende donkere dagen zouden wel eens extra donker kunnen worden door de sociale beperkingen. Teruggeworpen op je kleine(-re) kringetje hoop ik een beetje verlichting te kunnen bieden. Ofwel je wordt een zoekmachine die door mij aan het werk gezet wordt. Ik deel een detail uit een van de op de website geplaatste werken met je en jij gaat op zoek naar dat werk (op de website). Noteer het nummer van het detail met erbij de titel van het werk. Dit hou ik de hele kerstperiode beginnend bij zaterdag 19 december vol. Het laatste detail volgt 3 januari 2021. Tot uiterlijk 8 januari kunnen de antwoorden naar mij gestuurd/gemaild worden.

Onder de goede inzenders verloot ik één tekening t.w.v. €275,- (zelf kiezen mag ook)

en twee cadeaubonnen van respectievelijk € 50,- en € 25,-

Deelnemen doe je via onderstaande link vermeld er dan 'zoekmachine' bij.

Ander nieuws

Kunst10daagse Bergen (NH)

Kunst10daagse Bergen (NH) Van 20 tot en met 29 oktober vindt in Bergen (NH) de 30e editie van de Kunst10-daagse plaats. Er is werk van…

Te zien bij RTL4’s Plezier & Passie

Dit najaar was een cameraploeg te gast in mijn atelier. In opdracht van RTL4’s televisieprogramma Plezier en Passie was Sense4Media naar Tilburg zuid getogen. Een bijzondere en leuke ervaring….

Art & Designbeurs Arnhem

“Na alle onzekerheden rondom de pandemie kunnen we gelukkig weer onze volgende beurs aankondigen. Magnifiek organiseert kleinschalige beurzen op bijzondere locaties, waar kunstenaars en designers…

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl