Cadeau

Een bijzonder cadeau, mijn website staat er vol mee. Waarom dan deze pagina? Deze pagina geeft wat ideeën en mogelijkheden.

Ten eerste kan een van de werken naadloos aansluiten bij beroep of hobby van de beoogde ontvanger. Kapper? Wat dacht je van 'Looking back'? Is natuurlijk ook geknipt voor een psycholoog. Of voor iemand die, wat algemener, nogal bezig is met zijn voorkomen.

Of een gezin waar net een tweede kindje geboren is: Familieportret II, 'Nieuwe Generatie' of 'Treinstoelen'.

Een stel dat gaat trouwen: Pas de deux XI. Of voor een wat avontuurlijker duo, wat bijvoorbeeld aan rock &roll-dansen doet? Pas de deux X.

In deze opsomming mag deze link niet ontbreken: Spelenderwijs mét originele tekening.

Uiteraard kan ik ook op maat een tekening maken. Voor een dichter bijvoorbeeld: Pen en gat. Of wanneer ik enkel (een afbeelding van) de favoriete stoel aangeleverd krijg: Framed IV.

Of een familieportret. Deze is in een soort van dialoog tot stand gekomen.

Telepathie'20 in doos
Braakman's blik in doos'20

Compleet afgeleverd

Het cadeau in kwestie wordt, zie de afbeeldingen, op passende wijze verpakt en verzonden. Desgewenst voorzien van een bijgevoegd schrijven wat, als dat de voorkeur heeft, ook door jou aangeleverd kan worden.

Vanaf €100,- komt er bovendien een gesigneerd exemplaar van mijn boek 'Spelenderwijs de diepte in' mee.

Een aantal van genoemde mogelijkheden zijn probleemloos via de winkel direct te bestellen én leveren, voor de overige maken we een planning.

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl