Boeken

Filter op prijs

Boek ‘Spelenderwijs’ mét originele tekening

75.00

Het boek Spelenderwijs de diepte in bevat een lege pagina en dat is niet omdat de tekeningen op waren of een ‘vormgevingsdingetje’. De pagina is gereserveerd om een tekening te op kunnen maken. Het was een van mijn succesvollere crowdfundingsacties. En zoals elk nadeel zijn voordeel heeft kan ik ook voor jou een tekening maken op deze pagina! Vanzelfsprekend wordt het boek dan gesigneerd. Een uniek cadeau, zeker voor liefhebbers.

Spelenderwijs de diepte in

17.50

Hard-cover en fullcolor boek met 96 pagina’s. Gesprek met Herman Kuypers opgetekend door kunsthistoricus Kees Verbeek. Bijna alle door Herman Kuypers gemaakte potloodtekeningen op een bijzonder fraaie en originele wijze geordend door vormgever Victor de Leeuw uit Den Haag.
Uitgever: Van Spijk Art Books.

Gestrand (dubbele kaart met enveloppe)

2.50

In Engeland uitgegeven kaart van mijn schilderij Gestrand. Fraaie kaart in zware kwaliteit met mooie bijpassende enveloppe.

Presentatie (dubbele kaart met enveloppe)

2.50

Bijzondere kaart vanwege de opening in het ‘voorblad’. Met enveloppe. Nog beperkt op voorraad.

All in the family

27.50

Hard-cover en fullcolor uitgevoerd boek kent 96 pagina’s met tekstuele bijdragen van Chris Manders (o.m. oud-direkteur Akademie voor Beeldende Vorming Tilburg en oud kunstcriticus van het Eindhovens Dagblad) en Jos Wilbrink (ex. direkteur N.B.K.S./adviseur BKKC). Ook van wijlen Martin Bril is een column uit De Volkskrant (2006) opgenomen en een gedicht van Erica Rekers naast uiteraard talloze afbeeldingen. Deze zijn overwegend thematisch geordend hier en daar gelardeerd met inspiratiebronnen.
De vormgeving is verzorgd door Helma van Bergeijk van Held’r werk uit Breda.
Uitgever: Van Spijk Art Books.

Mapje met 12 Ansichtkaarten

7.50

Een mapje met 12 ansichtkaarten die in de loop der jaren verschenen zijn.

De vergeten stoel

Oorspronkelijke prijs was: €20.00.Huidige prijs is: €5.00.

In 2003 uitgegeven overzicht van het mijn werk.
64 pagina’s full colour met teksten van Chris Manders (oud directeur Academie voor Beeldende Vorming Tilburg) en Bert Diphooren (kunstrecencent Dagblad Tubantia).
Allerlaatste exemplaren!
Drukkerij Van Spijk BV Venlo

Machaon

Oorspronkelijke prijs was: €275.00.Huidige prijs is: €125.00.

Boek met grafiek van 7 kunstenaars die allen werk maakten met de dichtbundel ‘Tot de dood op zee’ van Peter Swanborn als vertrekpunt.
Naast mij namen de volgende kunstenaars deel en is daarvan dus grafiek in dit boek terug te vinden: Iris van Dongen, Henk Tichelaar, Linda Zwart, José op ten Berg, Francine Steegs en mijn vrouw Sofia Ramselaar.