Opdrachten

Filter op prijs

Snorrenstoel

Opdracht

(Niet te koop)

Een gangbaar schoolstoeltje met uitsparing in de rug als handgreep. En een afzwaaiende collega met opvallende snor die bijna dertig jaar kunstprojecten afgeleverd heeft op honderden scholen door heel Noord-Brabant en een klein beetje daarbuiten. Beide combinerend kom je dan tot de Snorrenstoel met de snor als handgreep.

Boek ‘Spelenderwijs’ mét originele tekening

75.00

Het boek Spelenderwijs de diepte in bevat een lege pagina en dat is niet omdat de tekeningen op waren of een ‘vormgevingsdingetje’. De pagina is gereserveerd om een tekening te op kunnen maken. Het was een van mijn succesvollere crowdfundingsacties. En zoals elk nadeel zijn voordeel heeft kan ik ook voor jou een tekening maken op deze pagina! Vanzelfsprekend wordt het boek dan gesigneerd. Een uniek cadeau, zeker voor liefhebbers.

Framed IV

Opdracht

(Niet te koop)

Een serieuze bijdrage aan mijn crowdfunding bij Voor de kunst, die uiteindelijk leidde tot het boek Spelenderwijs de diepte in over mijn potloodtekeningen, vraagt om een passende tegenprestatie. In het voortraject gaf ik te kennen dat het aanleveren van een afbeelding van een eigen (lievelings-)stoel ter ‘verwerking’ door mij ook tot de mogelijkheden behoorde. Dat heb ik geweten! Het type stoel, een zeer fraai exemplaar overigens, was nu net van de soort die ik eigelijk altijd links laat liggen. Als iets moeilijk is deel je het in stukjes op, die ieder voor zich behapbaar zijn, et voilà.

Auto stoel

Opdracht

(Niet te koop)

Een zeer genereuze bijdrage aan de crowdfunding ‘Make my book’ bij Voor de Kunst die leidde tot de uitgave van het boek ‘Spelenderwijs de diepte in‘. Dit boek is geheel gewijd aan mijn potloodtekeningen. Wanneer je werkzaam bent in de transportwereld dan wil je in de tegenprestatie daar liefst ook wel wat van terug zien. Dus daar verschenen als bijlage in de mail enkele foto’s van een uit de kluiten gewassen voertuig: een GMC Denali. Erbij werd nog vrij luchtig gezegd ‘of iets met een autostoel’. Tja, soms moet je dingen ook weer niet te moeilijk maken en het maar nemen zoals het komt. Zo heb ik in dit geval letterlijk een tekening van een auto (uiteraard de GMC Denali) vermengd met die van een stoel. Spreekt voor zich dat dit ook een uit de kluiten gewassen wat robuuster exemplaar moest zijn. Met een duidelijk aan Noord-Amerikaanse indianen ontleend dessin als stoelbekleding. Afhankelijk van de positie die je kiest ten opzichte van de tekening zie de GMC, de stoel of een mengvorm van beide. Auto stoel dus en geen autostoel.

Duet II

Opdracht

(Niet te koop)

Bij het verschijnen van mijn boek ‘All in the family‘ heb ik voor een aantal mensen die me op enigerlei wijze hebben geholpen een cadeau in de vorm van een ingelijste tekening annex luxe boekcassette gemaakt. Dat goldt voor Pen en Gat deze en ook voor deze.

Pen en gat

Opdracht

(Niet te koop)

Bij het verschijnen van mijn boek ‘All in the family‘ heb ik voor een aantal mensen die me op enigerlei wijze hebben geholpen een cadeau in de vorm van een ingelijste tekening annex luxe boekcassette gemaakt. Dat goldt voor deze en ook voor Duet II.