Art & Designbeurs Arnhem

"Na alle onzekerheden rondom de pandemie kunnen we gelukkig weer onze volgende beurs aankondigen. Magnifiek organiseert kleinschalige beurzen op bijzondere locaties, waar kunstenaars en designers hun actuele werk tonen. Bezoekers kunnen een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod bekijken en kopen, kennismaken met de kunstenaars en designers zelf, maar ook in alle rust genieten van een kopje koffie, thee of een glaasje wijn." in de woorden van organisator Willem Bakker.

Deze 4e editie van Magnifiek wordt gehouden in de Bakermat in Arnhem-Noord. Hopelijk zien we elkaar in het weekend van 29 en 30 oktober.

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 11:00u tot 17:30u.

Diepenheim-theetuin'22
Voetstuk II'22

Less is more

Een beetje tegendraads is het wel kiezen voor minder om uiteindelijk meer aandacht te genereren voor wat er te zien is. En dat geeft ruimte om je écht te verdiepen in wat er getoond wordt. Wat meer tijd voor een gesprek met de makers want zij zelf allemaal ter plaatse om je mee te voeren in hun wereld.

Een zorgvuldig samengestelde mix zorgt voor een zeer gevarieerd en verrassend aanbod gebaseerd op vakmanschap en originaliteit.

Ander nieuws

Huntenkunst 2024

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is in de SSP Hal in Ulft Huntenkunst 2024. Het is alweer de 30e editie van…

Kunst10daagse Bergen (NH)

Kunst10daagse Bergen (NH) Van 20 tot en met 29 oktober vindt in Bergen (NH) de 30e editie van de Kunst10-daagse plaats. Er is werk van…

Te zien bij RTL4’s Plezier & Passie

Dit najaar was een cameraploeg te gast in mijn atelier. In opdracht van RTL4’s televisieprogramma Plezier en Passie was Sense4Media naar Tilburg zuid getogen. Een bijzondere en leuke ervaring….

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl