Zoekplaatje 2

De reacties van de deelnemers aan het eerste zoekplaatje afgelopen jaar waren hartverwarmend en reden voor mij om dit jaar een tweede editie op te tuigen. Ook dit jaar weer royale prijzen én sowieso 25% aankoopkorting voor elke deelnemer.

Wat te denken van een eerste prijs van € 275,- aankooptegoed? Een tweede prijs van € 100,- en een derde van nog altijd € 50,- aankooptegoed?

Zoekplaatje'21-'22
IMG-3304

Hoe gaat het in zijn werk?

Van vrijdag 24 december 2021 tot en met 2 januari 2022 ontvangt elke deelnemer  dagelijks één opgave. Dat zijn er tien in totaal. De antwoorden zijn terug te vinden op deze website. Verzamel je tien antwoorden en stuur die uiterlijk vrijdag 7 januari vóór 20:00u naar mij toe: info@hermankuypers.nl.

Ook meedoen? Stuur een bericht met je naam, adres en e-mail naar: info@hermankuypers.nl

Ander nieuws

Kunst10daagse Bergen (NH)

Kunst10daagse Bergen (NH) Van 20 tot en met 29 oktober vindt in Bergen (NH) de 30e editie van de Kunst10-daagse plaats. Er is werk van…

Te zien bij RTL4’s Plezier & Passie

Dit najaar was een cameraploeg te gast in mijn atelier. In opdracht van RTL4’s televisieprogramma Plezier en Passie was Sense4Media naar Tilburg zuid getogen. Een bijzondere en leuke ervaring….

Art & Designbeurs Arnhem

“Na alle onzekerheden rondom de pandemie kunnen we gelukkig weer onze volgende beurs aankondigen. Magnifiek organiseert kleinschalige beurzen op bijzondere locaties, waar kunstenaars en designers…

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl