Winnaars zoekplaatje

Inmiddels hebben we al weer aan het voorjaar mogen ruiken. Meer dan dat zelfs! Omstandigheden maakten dat ik nu pas kom met een nieuwsitem over mijn kerst- en eindejaarswedstrijd Zoekplaatje. Via Linked In heb ik al wel wat gedeeld en uiteraard heb ik de winnaars direct ingelicht.

Begin januari heb de potloodtekening Ontmoeting II die Renske Jongejan uit Goirle uitzocht persoonlijk overhandigd.

Door wat hobbels, het werk wat Karen Crijns koos vertoefde nog in Alkmaar en er kwam ook nog een polaire vortex tussen die de zaak nog wat meer vertraagde, heb ik dit werk pas eind februari naar Doetinchem gestuurd. Daar heeft Stampede inmiddels een ereplaatsje in het interieur gekregen. Karen is erg blij met dit werk. En haar man Paul gelukkig ook.

Stampede en Karen 1
IMG-3304

Subtitel

Ik heb zelf erg veel plezier beleefd aan Zoekplaatje en de reacties van de deelnemers waren unaniem erg positief. Ik ga broeden op een vervolg. Weet je nu al dat je daar te zijner mogelijk aan deel wil nemen zet je dan op mijn contactpagina.

Alle deelnemers kregen een kortingsbon van 25%. Deze is nog heel 2021 geldig. Niet vergeten!

Ander nieuws

Huntenkunst 2024

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is in de SSP Hal in Ulft Huntenkunst 2024. Het is alweer de 30e editie van…

Kunst10daagse Bergen (NH)

Kunst10daagse Bergen (NH) Van 20 tot en met 29 oktober vindt in Bergen (NH) de 30e editie van de Kunst10-daagse plaats. Er is werk van…

Te zien bij RTL4’s Plezier & Passie

Dit najaar was een cameraploeg te gast in mijn atelier. In opdracht van RTL4’s televisieprogramma Plezier en Passie was Sense4Media naar Tilburg zuid getogen. Een bijzondere en leuke ervaring….

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl