Schermafbeelding 2020-09-25 om 10.01.47

Nieuwe website

‘Elk nadeel heb zijn voordeel’ parafraseer ik onze beroemdste voetballer Johan Cruijff. Mijn website, de vorige versie wel te verstaan, maakte gebruik van flash. Dit computerprogramma werd al jaren niet meer ondersteund op alle mobiele apparaten, maar eind 2020 is het ook op de vaste computers over en uit. Dus enige urgentie was er wel. Door corona verviel er nogal wat en daarmee ontstond er ook meer ruimte. Sterke Zet uit Panningen heeft een staketsel opgetuigd wat ik na wat hulp ben gaan vullen. Door corona is de digitale rol in de cultuurwereld alleen maar gegroeid. Reden te meer voor mij om naast een uitgebreid overzicht van mijn werken er vooral ook een winkel, eh online galerie dat bekt beter in mijn business, van te maken. Zie hier het resultaat.

favi
Website rubrieken'20
Website filters'20

Struinen en .... kopen?

Er zijn meerdere routes en je kan selecteren op potloodtekeningen, schilderijen, grafiek, boeken en educatie en met de schuifbalk kun je zelf je prijsklasse bepalen: 'filter op prijs'. Kortom ik hoop dat je de moeite wil nemen om eens langs de muren te lopen en in de rekken te struinen en dat je het doorvertelt aan anderen omdat het bezoek de moeite waard was. Dat je nog eens terug komt en nog eens… en dan, wie weet iets koopt.

Ander nieuws

Zoekplaatje 2

De reacties van de deelnemers aan het eerste zoekplaatje afgelopen jaar waren hartverwarmend en reden voor mij om dit jaar een tweede editie op te…

Winnaars zoekplaatje

  Inmiddels hebben we al weer aan het voorjaar mogen ruiken. Meer dan dat zelfs! Omstandigheden maakten dat ik nu pas kom met een nieuwsitem…

Feestdagen & Zoek machine

De feestdagen zijn natuurlijk hét moment om voor de dag te komen met een super origineel cadeau. Wat mogelijkheden heb ik hier alvast voor je…

Meer weten?

06 1623 6535

info@hermankuypers.nl