'Sleep' deel expositie B&B DE Kunstpraktijk Veldhoven.
Framing Rietveld I, II, III,IV,V 2016, 2019,2019,2019,2019
diverse afmetingen
€ 150 - € 300,-

Expositie De Kunstpraktijk Veldhoven 

Van 9 juni tot 10 augustus exposeer ik in galerie De Kunstpraktijk in Veldhoven samen met stoelenontwerper n -maker Stefan During uit Texel. Hierbij zijn ook nog keramische objecten van zijn vrouw Nesrin te zien. 
In onze digitale prestatiemaatschappij van drukdrukdruk, multitasking en altijd bereikbaar zijn, waar burn-outs schering en inslag zijn en zelfs kinderen amper tijd hebben om nog te niksen, wil De Kunstpraktijk met deze expositie aan 'de tijd nemen' alle ruimte geven. Dit in de vorm van een presentatie van 'slow art' met intrigerende aquarellen en tekeningen van beeldend kunstenaar en meester-schilder Herman Kuypers. Waar we plaats kunnen nemen in en op sfeervolle ambachtelijke en handgemaakte houten stoelen van designer en meubelmaker Stefan During. En we de tijd hebben om te genieten van sensuele keramische objecten van keramiste Nesrin During. (tekst uitnodiging) 
 
Een op voorhand schijnbaar logische combinatie die echter toch heel verrassend uitpakt. Onderdeel van de tentoonstelling is ook de Bed & Breakfast die uiteraard ook te bezichtigen is. En het is dus mogelijk om in deze bijzondere tijdelijke ambiance te overnachten: Laaf je aan de kunst, droom ermee weg en laat je de volgende ochtend verwennen met een ontbijt door galeriehoudster Aurelia van de Burght. 
 
Opening zondag 9 juni 2019 om 15:00u door publicist Kees Verbeek. 
 
Dorpsstraat 6A 
5504 HH Veldhoven 
www.dekunstpraktijk.nl