Babel try out 2017
134 x 104 cm
3750,00

Opening expositie Kunstencentrum Venlo 

Op donderdag 2 november opent mijn volgende expositie All in the Family in het Kunstencentrum Venlo. Ik trap af met een lezing/presentatie over mijn werk. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Deze opening is om 19:30u in de Goltziusstraat 21 te Venlo. 
In verband met de voorbereidingen graag uw komst doorgeven aan het Kunstencentrum: 077 35 56 111. 
Expositie van 2 november t/m 24 november 2017. Dagelijks te bezoeken tijdens kantoor- en lestijden. 
 
Gedurende de expositie zullen een aantal klassen van het Valuascollege in het kader van het vak CKV door mij ontvangen worden op de expositie. Ook voor de cursisten van het Kunstencentrum verzorg ik een presentatie/workshop. Uiteraard bij voldoende belangstelling. 

Presentatie in etalage boekhandel Koops Venlo 

Tegelijkertijd is er als vingerwijzing naar de expositie een kleine presentatie van mij te zien in de etalage van boekhandel Koops. Dit als teaser voor de expositie in het Kunstencentrum en als extra focus voor mijn boek All in the Family-Herman Kuypers, selected works. 

Zoek de verschillen 

Van de aquarellen getiteld 'Gestrand' en 'Gestrand II' zal er een bij het Kunstencentrum en een bij Koops te zien zijn. Aan de ondernemende Ún oplettende kijker de opdracht om drie verschillen te noteren te op de bij Koops en Kunstencentrum verkrijgbare formulieren tesamen met naam, adres en telefoonnummer. Het beste antwoord kan een potloodtekening tegemoed (verkoopprijs ? 150,00) zien als tegenprestatie. Indien nodig zal er worden geloot . Reacties kunnen ingeleverd worden bij het Kunstencentrum t.a.v. Herman Kuypers. Opsturen kan ook: 
Herman Kuypers 
Pater van den Elsenplein 1 
5022 EE Tilburg