Huntenkunst 2017 

We moeten terug naar 1992 voor de eerste Huntenkunst manifestatie toen nog in tenten als onderdeel van Huntenpop. Vrij snel vond deze kunstbeurs onderdak in de karaktistieke Houtkamphal in het centrum van Doetinchem. Daar maakten we als deelnemers de transformatie mee van échte veehal compleet met odeur naar enkel evenementenhal . Begerige projectontwikkelaars hadden vanaf dat moment hun oog laten vallen op dit grote 'lege' stadsgebied en zodoende heeft Huntenkunst ook enkele jaren onderdak gevonden in een tennishal in Doetinchem. In de tussentijd was in de naburige gemeente Ulft echter het DRU-complex gepimpt tot een kekke woonwijk met in haar midden de fraaie SSP-evenementenhal. Dat is nu al weer enkele jaren het vaste honk van Huntenkunst; dit jaar dus voor de 25e keer! 
Ik ben er traditiegetrouw weer bij, dit jaar in stand 135. Met het nodige nieuwe werk, boeken in een prachtige kunstwerk-cadeauuitvoering en uiteraard mijn nieuwe boek. 
Dus komt allen (vind ik leuk, heb zo'n duimpje hier niet...)! 
 
Huntenkunst 2017 
19 mei van 17:00 - 21:00u 
20 mei van 10:00 - 20:00u 
21 mei van 10:00 - 18:00u 
 
DRU Industriepark Ulft/SSP-Hal 
DRU-laan 2 
7071 MB Ulft 
 
Oh ja, ik heb een klein aantal vrijkaartjes voor snelle beslissers. Stuur me een mailtje of bel me als je belangstelling hebt. Graag tot ziens.